Ønskeliste

17. mar. 2013

Kjære Skravlende Mor: Vi trenger nødhjelp !

Vi har med dette besluttet at vi trenger litt nødhjelp i familien, og søker med dette om snarlig hjelp fra Skravlende Mor !
Vi har spesielt 5 områder som er kritisk rammet og vi ønsker at disse problemene blir tatt hånd om snarest mulig etter din ankomst. Vennligst se under for mer detaljert beskrivelse av problemområdene.


Uansett hva vi gjør så kommer vi oss ALDRI frempå med oppvasken. Antagelig har vi små troll som fyker rundt her om natta og bruker glass og fat og lager seg mat, for med den haugen oppvask vi har hver dag skulle man tro det bodde en familie på 14 her. Det hadde vært fint å kunne se kjøkkenbenken mer enn 30 minutter av gangen....
Vi håper dette er noe du kan være behjelpelig med !
Nå blir forhåpentligvis Bøllefrøet snart frisk (So help me God), men vi kan vel alle være enige om at risikoen for at Snuppesnella får samme syken er ekstremt høy. Dersom jeg må være hjemme med syke barn flere dager nå så er det STOR sjanse for at jeg snart hopper på en vegg, siden man kan bli litt tussete i hodet av å høre på lydene fra Mario Cart (tv-spill), Bejewled (ipad-spill) eller Mario World (Nintentdo DS-spill) 5 dager på rad.
Bortsett fra en liten luftetur på torsdag har jeg vært hjemme med sykt barn, vært med friskt barn på dansetilsetning med enda flere barn, og jeg jobber med barn.
Jeg trenger en PITTELITEN pause en plass det ikke er så mange barn. På Stamina Hot for eksempel...
Vi håper dette er noe du kan være behjelpelig med !Pga. punkt 2 (Sykt barn) har ikke hunden fått særlig mye tur i det siste. Faktisk ingen tur om sant skal sies.
Å slippe hunden ut på plenen kan i følge hunden selv ikke regnes som tur. Selv ikke om man løper rundt huset 4 ganger med den. Hunden bør derfor få mulighet til tur snarest mulig, enten ved at Skravlende Mor tar med hunden på tur, eller at Skravlende Mor passer barn slik at Frk. Darup kan gå tur. (Da får man jo slått flere fluer i en strikk, ved at Frk. Darup får en liten luftetur selv, som nevnt under punkt 2)
Vi håper dette er noe du kan være behjelpelig med !


På badet har vi det samme problemet som på kjøkkenet. Om natten kommer nisser og dverger og tusser og troll og bruker klærne våre, og skitner de til (sikkert mens de bygger i berget...)
Frk. Darup klarer aldri å komme i mål med klesvasken, og langt mindre klesbrettingen. Siden dette bildet ble tatt har det blitt vasket omtrent dobbelt så mye tøy, og ingenting er brettet...
Jeg vurderer å etablere et eget rom kun til rent tøy, slik at det bare kan ligge og slenge rundt i påvente av at barn, tusser og troll eller andre familiemedlemmer skal bruke det igjen, men jeg har vel innsett at å brette tøyet både er mer praktisk, pent og plassbesparende. Ubrettet tøy tar opp uhorvelig med plass !
Vi håper dette er noe du kan være behjelpelig med !


Ja, nå er det vel ikke akkurat så fryktelig mye du kan gjøre med akkurat denne biten, og faktisk begynner jeg å mistenkte husbonden for å be kapteinen kjøre litt hit og dit nettopp fordi han også er kjent med de 4 ovenenvnte punkter... (Eller fordi han hørte at hans favoritt-svigermor skulle komme oppover til påsken...)

Så, hans fravær er vel litt av grunnen til at det nå trengs litt nødhjelp her i heimen..... Jeg er sikker på at hvis vi bare klarer å løse de 4 første, så vil husbonden komme rekende på en fjøl helt av seg selv etterhvert !

Så, kjære mamma, svigermor, mommo; Vi gleder oss til du kommer oppover nå ! Både for å gi oss litt nødhjelp, men også fordi vi savner deg og det er lenge siden vi har sett deg !
Ikke glem Tålmodige Terje, bunaden og skiene, vi sees om en drøy uke ♥

Ønsker deg en fantastisk uke ♥
-Frk. Darup-